follow
  • Iroda | Cordia Ingatlanfejlesztő és értékesítő iroda - József krt.
  • Iroda | Cordia Ingatlanfejlesztő és értékesítő iroda - József krt.
  • Iroda | Cordia Ingatlanfejlesztő és értékesítő iroda - József krt.
  • Iroda | Cordia Ingatlanfejlesztő és értékesítő iroda - József krt.
  • main4
  • main4
  • main4
  • main4

| Irodakialakítás - Cordia - József krt.

Budapest lakói előtt talán nem ismeretlen fogalom a "Corvin-Szigony projekt", mely egy évek óta tartó városrész rehabilitáció a VIII. kerületben. A grandiózus beruházások – lakóházak, bevásárlóközpont, szórakoztató- és vendéglátó egységek, kulturális és sportlétesítmények magántőke bevonásával zajlanak. A kerületi fejlesztések 220.000 m2 telekterületet érintenek, melyre 2012-ig már 500.000 m2 épület szintterület készül el. Az ingatlanfejlesztő cégek közül a Futureal Development Zrt. saját projektje, a "Corvin sétány" megvalósításával vesz részt az épületállomány megújítását célzó befektetésekben. Az évtizedes építkezések indokolták, hogy a társaság a helyszín közelében képviseleti irodát nyisson, ahol a leendő ügyfelek megfelelő tájékoztatásban részesülhetnek. Így esett a választás a korábban Népművészeti boltként működő József körút – Práter utca sarkán lévő, leromlott állagú üzletre.


Cordia1A látványtervekkel támogatott belsőépítészeti elképzelés és költségvetés elfogadását követően fogtunk az átépítési munkákhoz. A helyiségcsoport három szinten helyezkedett el (pince, alagsor, földszint), melyeket megtartva egy plusz galériát is beépítettünk. A tervezői koncepció szerint mindegyik szint saját, jól behatárolható funkciót kapott. A pincében létesült a hőközpont és a klíma gépterem. Az alagsori helyiségben az épületek, lakások felületképzését szolgáló anyagok, szaniteráruk, kiegészítő berendezési tárgyak, valamint szerelvények bemutató terme helyezkedik el. A földszinti (utcai szinti) területek a klasszikus irodai munkák ideális helyszíne. Az alaprajzi elrendezés a közvetlen ügyfélkapcsolat intim volta miatt több tárgyalóterem kialakítását indokolta. Mivel a belső fekvésű terek természetes fénnyel nem rendelkeztek, ezért a válaszfalak formabontó módon üvegtéglából készültek.


Cordia2A viszonylag nagy belmagasságú földszint jobb kihasználásának érdekében e terület fölé galériát építettünk. A tartószerkezetének alsó takarását alulról, világító mennyezet kialakításával oldottuk meg. Ezen a szinten a körbefutó mellvédre szerelt pultrendszeren számítógépes munkahelyeket létesítettünk. A dolgozók munkakörülményeinek javítását célozza egy jól felszerelt teakonyha kialakítása, mely alkalmas az ügyfelek, tárgyalópartnerek kiszolgálására is. A nemenként szétválasztott mellékhelyiségek között alakítottuk ki a kerekes székesek számára is alkalmas illemhelyet. Valamennyi iroda és kapcsolódó helyiségek akadálymentesen készültek el.


A nagy forgalmú közlekedési útvonalakon természetes kő, a mellékhelyiségekben greslap, míg a tárgyalókban hangcsillapítást biztosító szőnyegpadló burkolatok készültek. A belső terek hangulatát, egyediségét, az anyagok, berendezési tárgyak színességével és a jó mesterséges világítás biztosításával fokoztuk. Megrendelőnk elégedettségére, az átadás óta eltelt időszakban, az iroda magas ügyfélforgalommal bizonyítja munkánk eredményességét.Cordia3

tetszikcikk

Közösség